top of page

Ownmoji Hesabınızı Silme

Ownmoji kullanıcıları hesaplarını mobil uygulama içerisinden silebilir.

Uygulama İçinden Hesap Silme

Ownmoji uygulamasında hesabınıza giriş yapın ve hesap silme seçeneğine gidin. “Hesabı Sil” seçeneğini kullanarak hesap silme işlemini başlatabilirsiniz.
Güvenlik amacıyla hesap silme işlemi yalnızca kimliği doğrulanmış kullanıcı tarafından gerçekleştirilebilir.

Hesap Silindiğinde Ne Olur?

Hesap silme işlemi başarıyla tamamlandığında Ownmoji kimlik doğrulama hesabınız silinir ve hesabınız artık kullanılamaz.
Hesabınızla ilişkili kişisel veriler, kullanıcı içerikleri ve diğer hesap verileri; uygulanabilir yasal yükümlülükler, güvenlik gereksinimleri veya teknik olarak saklanması gereken kayıtlar dışında silme sürecine tabi tutulabilir.

Hesabınıza Erişemiyorsanız

Gizlilik

Kişisel verilerin nasıl işlendiği ve kullanıcı hakları hakkında daha fazla bilgi Ownmoji Gizlilik Politikası'nda açıklanmaktadır.

bottom of page